Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Priseksempler

Vi har tidligere her på siden haft eksempler på priser, hvilket vi har fået en del ros for. Det har dog også skabt nogle udfordringer, hvor vi har skulle forsvare de angivne priseksempler grundet misforståelser. Vi har på grundlag heraf og fordi, at alle virksomheder/opgaver er forskellige, valgt ikke længere, at have eksempler.

Herudover er der ingen ændringer, idet vi fortsat ser på den konkrete henvendelse og ud fra en dialog giver den pris vi mener er korrekt. Prisen afgives ud fra vores erfaring med lignende sager og en forventning om medgået tid til løsning af opgaven. Såfremt der er ønske om et skriftligt tilbud klare vi også det.

Hvis dialogen udmyndigere sig i et fremtidigt samarbejde, udarbejder vi et aftalebrev, hvoraf priser og forudsætninger fremgår. Der er ikke tale om en bindende aftale, men bare en bekræftelse på den indgået aftale.

Faste priser er altid en udfordring og nogle gange er prisen for høj i forhold til, det udførte arbejde. I disse tilfælde opkræver vi ikke mere end det der er udført arbejde for. Omvendt står vi inde for, at prisen på opgaven ikke bliver højere end tilbudt (ekstra arbejde ud over det aftalte vil dog blive faktureret ekstra). Hvis vi opdager, at opgaven er mere omfangsrig end først antaget vil en prisstigning, blive varslet i god tid, således at der er mulighed for, at finde en alternativ løsning.

Vores priser er generelt konkurrencedygtige, sammenlignet med vores kollegaer. Vi støder dog nogen gange på kunder, der har fået tilbudt en opgave billigere end vi kan klare den til. Dette skyldes oftest to væsentlige faktorer:

  1. Ikke godkendte revisorer, som ikke er underlagt kvalitetssikring og derfor ikke har de samme omkostninger, eller krav om at følge regler om uddannelse mv. Disse ikke godkendte revisorer glemmer oftest, at oplyse kunderne om dette forhold ligesom de glemmer, at fortælle, at de ikke kan afgive en erklæring på årsrapporten for regnskabsklasse B.
  2. Den tilbudte pris er billiger end vores men indeholder ikke alle de af os tilbudte ydelser og der kommer derefter en ekstra regning, der i sidste ende gør at prisen er dyrere. 

 

Kontakt os for et uforpligtende og gratis møde og vi finder den rigtige pris