Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Advokatbogføring

Advokatbogføring

Bogholderi for advokater

Når man driver advokatvirksomhed er der i klientkontovedtægten en række formalia og krav vedrørende behandlingen af betroede midler. KV Revision tilbyder, at assistere dig og din virksomhed, således at klienttilsvaret bliver opgjort, afstemt og dokumenteret på korrekt vis i henhold til gældende lovgivning.

Vi kan tilbyde at varetage alle eller dele af opgaverne i advokatbogholderiet, og den samlede løsning bliver individuelt tilpasset i forhold til dine specifikke behov og ønsker. KV Revision kan som revisionsfirma varetage følgende opgaver for din advokatvirksomhed:

  • Advokatbogføring
  • Daglig opgørelse, afstemning og dokumentation af klienttilsvaret
  • Lønninger og anden administrativ assistance.
  • Klientkontoerklæringer
  • Start- og sluterklæringer
  • Årsrapport

Bogføringen kan ske enten i et onlinesystem eller via vores interne bogføringssystem, og du vil dagligt modtage skriftlig dokumentation for de gennemførte handlinger.

Vores medarbejdere er alle i besiddelse af store faglige kompetencer, og fælles for dem alle er at de er drevet af ambitionen om at levere lige præcis den eller de ydelser, der opfylder dit individuelle behov.

Vi gør vores yderste for at servicere dig bedst muligt og vores størrelse giver mulighed for den personlige kontakt, samtidig med at der altid er en til, at tage sig af din henvendelse. KV Revision ApS dækker hovedsageligt Nordsjælland og Storkøbenhavn. Dermed ikke sagt, at vi ikke betjener kunder udenfor disse områder.

Prismæssigt er vi særdeles konkurrencedygtige, så kontakt os allerede nu for en uforpligtende samtale om et muligt samarbejde.