Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Bogføring/Bogholder

Bogføring/Bogholder

Har du brug for hjælp til virksomhedens bogføring, så er du kommet til det rette sted. Her bliver alle opgaver taget seriøst og ingen opgaver er for små.

Ønsker du at overlade hele bogførignen til os, er der to løsninger som vi kan anbefale

  1. Vi varetager bogføringen på vores eget standard system, hvor vi gennem mange år har opbygget en erfaring, der gør vores arbejde hurtigt og effektivt.
  2. Vi varetager opgaven på onlinesystemet E-conomic, hvor vi er partnere. Fordelen ved dette system er, at du som kunde altid har adgang til dine data. Der er endvidere gode muligheder for, at dele bogføringsopgaverne mellem dig og os. Vi har for eksempel kunder der selv foretager fakturering og bogføring af indbetalinger. Dette gør at de altid kan følge med i udestående og derved også har mulighed for, at indføre en effektiv rykkerprocedure.
    For begge løsninger gælder, at de kan tilpasses virksomhedens behov således, at du kun betaler for det du har behov for. Vi kan med begge systemer tilbyde debitor, kreditor og varelagerstyring. Endvidere har vi mulighed for effektiv rapportering og eventuel budgetopfølgning.

Hvis du selv ønsker/vælger at bogføre kan vi tilbyde hjælp og rådgivning ved anskaffelse samt oplæring i bogføring og foretage periodisk gennemgang Dette kan i en opstartsfase være nyttigt og give en god trykhed, hvilket er en styrke for virksomheden.

At vælge en ekstern eller intern bogholder fremfor en revisor, i tilknytning til bogføringsopgaven kan være fordyrende, hvilket vil være en overraskelse for mange.

I lighed med bogføringen, står vi også gerne til rådighed med andre administrative ydelser der kan lette  din hverdag

Vi har gennem de seneste år, erfaret at vores priser er meget konkurrencedygtige og vi er altid parate til, at give dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Ring, mail eller udfyld vores formular og du vil få et hurtigt og godt tilbud. Du er også meget velkommen til at se vores priseksempler.