Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Bogholderi

Bogholderi

Outsource dit bogholderi og frigør mere tid til at vækste din virksomhed

Der er mange gode argumenter for at outsource bogholderiet og andre administrative funktioner i en virksomhed. Et af argumenterne for at gøre det er, at du og resten af virksomhedens personale kan spare værdifuld tid – tid, som kan bruges på det, der skaber størst værdi for virksomheden.

Du kan trygt overlade bogholderiet til os, velvidende om at opgaverne bliver løst korrekt og inden for aftalt tid. Vi hjælper bl.a. med bilagshåndtering, bogføring, debitor- & kreditorstyring, afstemninger og indberetninger efter behov.

Jo mere af bogholderiet du outsourcer, desto mere tid kan du frigøre til at løse værdiskabende opgaver, der kan løfte din virksomhed til næste niveau. Det er dog i sidste ende op til dig, om du vil outsource bogholderiet helt eller delvist.

 

Lad vores dygtige stab tage sig af dit bogholderi

I en virksomhed er det som regel en fordel at have de essentielle driftsmæssige kompetencer samlet in-house.

Mens nogle kompetencer er oplagte at ansætte sig til, så er andre lige så oplagte at outsource sig til. I stedet for at ansætte en administrativ medarbejder eller en intern revisor kan du trygt lade os håndtere dit bogholderi.

Vi har siden 1993, hjulpet adskillige virksomheder med deres bogholderi, og vi har desuden varetaget en lang række administrative ydelser. Vores faglighed er i top, og vi overholder altid deadlines og relevant lovgivning, så du kan have ro i maven ved at overlade bogholderiet til KV Revision.

 

Spar penge sammenlignet med at ansætte en intern administrativ medarbejder

I såvel små virksomheder som store selskaber er der brug for et velfungerende bogholderi, og de mange opgaver, der relaterer sig til bogføringen, skal ikke nødvendigvis varetages in-house, men kan med fordel outsources.

Du kan med al sandsynlighed spare penge ved at outsource bogholderiet til os i stedet for at ansætte en intern administrativ medarbejder. Outsourcing af bogholderiet giver desuden øget fleksibilitet, og vi garanterer kvalitativt arbejde udført rettidigt.

 

Bogføringshjælp skræddersyet til dine ønsker og behov

KV Revision tilbyder eksternt bogholderi skræddersyet til netop din virksomhed, og vi går gerne den ekstra mil for at imødekomme dine ønsker og præferencer.

Vi kan hjælpe med den løbende bogføring og andre administrative opgaver uanset branche, størrelse og type af virksomhed. Ønsker du selv at varetage hele eller dele af din bogføring, er der også mulighed for at få oplæring gennem os.

Vi holder til i Helsingør, men tilbyder bogføringshjælp til virksomheder i hele landet.

 

Få et uforpligtende tilbud på professionel bogføringshjælp

Hvad koster et eksternt bogholderi?

Prisen for outsourcing af bogholderiet afhænger af omfanget og kompleksiteten, som tilsammen udgør tidsforbruget af opgaven. I den forbindelse spiller det bl.a. en rolle, hvor mange bilag der skal håndteres og bogføres. Derfor varierer prisen fra virksomhed til virksomhed.

Vi har som udgangspunkt ingen standardsats forbundet med bogføringsassistance, men hvis du kontakter os og fortæller om dine behov, kan vi naturligvis udarbejde et uforpligtende tilbud. Tag kontakt til os med henblik på at optage en dialog om mulighederne og priserne.