Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Rådgivning

Rådgivning

En bred vifte af rådgivningsydelser for erhvervsdrivende, iværksættere og private

KV Revisions stab består af erfarne og kompetente rådgivere, der brænder for at yde rådgivning til selvstændige erhvervsdrivende og iværksættere. Vi har et stort indblik i alle de udfordringer og bekymringer, der kan opstå i forbindelse med opstart og drift af en virksomhed eller et selskab. Sammen med dig finder vi de helt rigtige løsninger.

Vores liste af rådgivningsydelser er lang og differentieret, og der er rådgivningsydelser tilegnet både erhvervsdrivende, iværksættere og private. Vi yder rådgivning inden for alt fra opstart af virksomhed til virksomhedsomdannelse, opkøb, fusion og meget mere.

Rådgivning for erhvervsdrivende

Som erhvervsdrivende kan du støde på mange udfordringer og dilemmaer, hvor du kan få brug for rådgivning. Det kan f.eks. være aktuelt, hvis du går med tanker om at lave en virksomhedsomdannelse, opkøbe en konkurrerende virksomhed, foretage et generationsskifte eller noget helt fjerde.

I alle disse og andre situationer skal du forholde dig til mange juridiske aspekter, hvilket hurtigt kan blive uoverskueligt. Ved at alliere dig med en rådgiver fra KV Revision får du det bedste grundlag at træffe beslutninger på.

Vi rådgiver bl.a. inden for følgende:

 • Generationsskifte
 • Selskabsstiftelse
 • Virksomhedsomdannelse
 • Aktieombytning
 • Opkøb og fusion
 • Budgetlægning
 • … og meget andet!

Rådgivning for iværksættere

Du har idéen og motivationen, men har svært ved at navigere i alt fra valg af virksomhedsform til budgettering og finansiering. Er det korrekt antaget? Så kan vi hjælpe.

Der skal træffes mange beslutninger i forbindelse med opstart af en virksomhed, og da disse valg kan have stor betydning for den videre rejse, er det hensigtsmæssigt at søge professionel rådgivning. Gennem kompetent og personlig rådgivning giver vi dig den viden og de værktøjer, der skal til, for at du kan gøre din iværksætteridé til en sund forretning.

Vi rådgiver bl.a. inden for følgende:

 • Etablering og virksomhedsform
 • Budgettering og finansiering
 • Bogføring og budgetter
 • Skat og moms
 • … og meget andet!

Rådgivning for private

Slutteligt yder vi rådgivning til private med egen virksomhed. Vi tilbyder bl.a. hjælp og rådgivning inden for udfyldelse af selvangivelser og formueerklæringer.

Få skræddersyet rådgivning hos KV Revision

Hos KV Revision tilbyder vi en bred vifte af rådgivningsydelser, som vi kombinerer og skræddersyer efter dine behov og ønsker. Det er vores opfattelse, at alle vores kunder er forskellige, og at det derfor er vigtigt at tilpasse rådgivningen til den enkelte.

Gennem vores team af rådgivere har vi samlet en lang række kompetencer inhouse, hvilket giver os gode forudsætninger for at yde rådgivning på mange forskellige områder relateret til det at drive virksomhed.

Fokus på at finde langsigtede og holdbare løsninger

Vi tilbyder seriøs rådgivning til erhvervsdrivende, iværksættere og private, hvor der er fokus på at finde langsigtede og holdbare løsninger. For at yde den bedst mulige rådgivning sætter vi os grundigt ind i din situation, inden vi præsenterer dig for mulige løsningsforslag.

Ønsker du at høre mere om, hvad vores rådgivere kan gøre for dig og din virksomhed, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på både telefon og mail.