Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Om os

Om os

TAG DIN VIRKSOMHED TIL REVISION – det gør vi

I KV Revision tager vi rådgivning seriøst. Så meget, at det er vores allervigtigste princip, at du er klædt ordenligt på til træffe de rette valg for at kunne indfri dine økonomiske forventninger og ambitioner.

Det har vi gjort i KV Revision siden 1993, og i dag er vi kendt som det lille revisionshus i Nordsjælland, der både holder, hvad vi lover, og leverer kvalitetsydelser og langsigtet seriøs rådgivning indenfor revisionserklæringer, regnskab, bogføring, skat samt advokatbogføring.

Langsigtet rådgivning – helt fra begyndelse
KV Revision blev etableret i 1993 af Lissie Rasmussen. Registreret revisor René Rasmussen som i dag ejer og leder kontoret kom til i 1998, efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. Oprindelig lå virksomheden på Kongevejen i Helsingør – og hed dengang Kongevejens Revision. I 2006 tiltrådte Renés hustru Stine Rasmussen som medarbejder og er i dag en del af den daglige ledelse. I 2010 flyttede virksomheden til Hornbæk, hvor den frem til medio 2020 har haft residens. Sommeren 2020 flyttede vi KV Revision til de nuværende lokaler på Løvdalsvej 7A i Helsingør.

I KV Revision er vi i dag et medarbejderteam med kompetencer, der spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vi kan derfor tilbyde ydelser inden for revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring og samtidig gøre vores størrelse det muligt at bevare den personlige kontakt og give dig de bedste muligheder for løbende at være på forkant med din virksomheds økonomiske udvikling og fremdrift.

Vores kontor ligger i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Tilhørsforholdet til Nordsjælland og de stærke grundlæggende værdierne og principperne er forblevet de samme siden 1993, og derfor lægger vi fortsat vægt på:

  • at give langsigtede personlige rådgivning
  • at tilbyde seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • at være hurtig og præcise i vores behandling
  • overholde tidsfrister og priser
  • at informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

Igennem årene har vi oparbejdet en stor kundekreds indenfor en lang rækker brancher, og i dag servicerer vi alt fra små enkelmandsvirksomheder til større selskaber og koncerner. Det er vores opfattelse, at ikke to virksomheder er ens, og derfor tilpasser vi ydelserne til den enkelte virksomhed.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan sammensætte en løsning til dig.