Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Om os

KV REVISION – KVALITETSYDELSER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

KV Revision har eksisteret siden 1993 – de seneste mange år med adresse i Hornbæk, hvor indehaveren René Rasmussen og hans hustru Stine Rasmussen har boet privat i over 20 år. Udover indehaveren beskæftiger KV Revision yderligere fem medarbejdere med forskellig relevant uddannelse og erfaring. KV Revision kan beskrives som et lille og fleksibelt revisionskontor, hvis ambition det er til enhver tid at levere kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser. – Kontoret tilbyde alle fordelene ved det lille firma i form af personlig kontakt og engagement, ligesom der altid er en medarbejder, der tager telefonen og kan hjælpe kunden videre, når og hvis en sag kræver det. Med andre ord: Overskueligheden giver samtidig den optimale fleksibilitet i kundebetjeningen.

Målsætninger for KV Revision
KV Revision har som fundament og rettesnor for hele sin virksomhed og udfoldelse af aktiviteter en række grundlæggende målsætninger. Essensen af disse målsætninger kan samles i seks overordnede hovepunkter, nemlig at overholde aftalte tidsfrister, at overholde aftalte priser, at informere i god tid, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte, at yde en hurtig og præcis behandling af alle slags opgaver, at yde langsigtet rådgivning inden for firmaets ydelsesområder samt endelig at yde seriøs rådgivning uanset størrelsen af kundens virksomhed. Alt sammen er det noget af det, der gemmer sig bag fællesnævneren kvalitetsydelser til konkurrencedygtige priser.

Firmaets historie
KV Revision i Hornbæk, der ligger placeret i idylliske landlige omgivelser med gode parkeringsforhold, blev grundlagt i 1993 på Kongevejen i Helsingør – heraf navnet Kongevejens Revision, der nu er forkortet til KV Revision. I 2006 trådte hans hustru Stine Rasmussen ind i virksomheden, der via adresse i Kvistgaard fra 2006 til 2009, flyttede til Hornbæk i 2010. René Rasmussens baggrund for at drive sin revisionsvirksomhed er en færdiggjort uddannelse som registreret revisor i firmaet Ernst & Young. KV Revision har gennem årene oparbejdet en stor kundekreds fordelt mellem en bred vifte af brancher og servicere i dag alt mellem helt små enkelmandsvirksomheder og større selskaber/koncerner.

Ydelser
KV Revision tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring og skat. Disse kan kombineres efter individuelle behov og ønsker. Det er vores opfattelse, at ikke to virksomheder er ens, hvorfor det er vigtigt, at tilpasse de enkelte ydelser til den enkelte virksomhed.

En god oplevelse at være kunde hos KV Revision
Vi lægger vægt på, at det skal være en god oplevelse at være kunde hos KV Revision. Det bidrager firmaets målsætninger, som efterleves til punkt og prikke, til at sikre. – Og så gør det jo totaloplevelsen endnu bedre, at den faglige løsning af disse opgaver foregår i så smukke omgivelser, som det er tilfældet…!