Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Mød teamet

René Friis Rasmussen
Registreret Revisor

René Friis Rasmussens (f. 1967) er indehaver af KV Revision og driver i dag virksomheden sammen med sin hustru, Stine. René er uddannet registreret revisor fra Ernst & Young, og han har siden 1998 været en fast del af ledelsen i KV Revision.

Mail: rfr@kv-revision.dk

 

Stine Graff Rasmussen
Revisorassistent

Stine Graff Rasmussen (f. 1972) er revisorassistent og har desuden det overordnede ansvar for bogholderiopgaverne i KV Revision. Stine har været i revisionsbranchen siden 2006.

Mail: sr@kv-revision.dk

 

 

Winnie Beckert
Bogholder

Winnie Beckert (f. 1987)  er ansat som Revisorassistent og beskæftiger sig hovedsagligt med bogføring, udarbejdelse af årsrapporter samt andre administrative opgaver.

Mail: wibe@kv-revision.dk

 

 

René Hedman
Revisor, Cand.Merc.Aud

René Hedman (f. 1972) er kommet fra et større dansk revisionsfirma i foråret 2020 og beskæftiger sig hovedsagligt med udarbejdelse af årsrapporter, varetagelse af revisionsopgaver samt rådgivning. René Hedman har været i branchen siden 2009.

Mail: rehe@kv-revision.dk

 

Kristina Rasmussen
Bogholder

Kristina Rasmussen (f. 1981) er ansat som bogholder og beskæftiger sig hovedsagligt med bogføring og andre administrative opgaver.

Mail: krra@kv-revision.dk

 

 

Cecilie Friis Rasmussen
Trainee

Cecilie Friis Rasmussen (f. 1998) er ansat som traniee og hjælper til med bogføringen. Cecilie startede i branchen i 2020.

Mail: cefr@kv-revision.dk

 

 

Alpha
Kontorhund

Alpha (f. 2010) er den første du møder, når du kommer ind af døren.