Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Regnskab

Regnskab

Hos KV Revision kan vi hjælpe dig med aflæggelse af års- og perioderegnskab, selvangivelse og skat. Med udgangspunkt i bogføringen udformer vi årsregnskaber/årsrapporter i henhold til gældende lovgivning for selskaber, personligt ejede virksomheder, fonde, foreninger, selvejende institutioner m.v. Derudover varetager vi udfærdigelse af selvangivelser, for lønmodtager, selvstændige erhvervsdrivende, hovedaktionærer og selskaber.

Årsregnskabet er opsummeringen af årets anstrengelser og for os talnørder er det altid spændende om årets arbejde har båret frugt. Årsregnskabet fortæller om der er formue i virksomheden, hvordan aktiverne fordeler sig og hvor stor en gæld, der evt. er. Årsregnskabet er selv sagt et vigtigt instrument for din virksomhed, når forretningen skal succesfuldt fremad.

Årsregnskabet aflægges efter forskellige principper og regler, afhængigt af om der er tale om en personlig ejet virksomhed, et selskab eller en forening. Det er derfor vigtigt at søge rådgivning i forbindelse med aflæggelse af årsregnskabet og valg af erklæring. Du kan læse om de fire typer erklæringer, vi kan tilbyde alt afhængig af, hvilken type sikkerhed, der er behov for i din virksomhed.