Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Regnskab

Regnskab

KV Revision har ydet professionel regnskabshjælp siden 1993

Siden KV Revision blev stiftet tilbage i 1993, har vi ydet professionel regnskabshjælp. I de omtrent 30 år, hvor vi har fungeret som dit lokale revisionshus, har vi leveret kvalitetsydelser og langsigtet, seriøs rådgivning inden for bl.a. regnskab, og det vil vi fortsætte med at gøre mange år ud i fremtiden.

Er du på udkig efter en pålidelig revisor, der kan hjælpe dig med dit regnskab, og som kan yde værdifuld rådgivning tilpasset din virksomhed, så er du kommet til de rigtige. Vi er nemlig et revisionsselskab med mange kompetencer og mange års erfaring. Vores kontor er beliggende i Helsingør, Nordsjælland. 

 

Hjælp til regnskab for både små virksomheder samt større selskaber og koncerner

Som virksomhedsejer eller direktør er det vigtigt at have et komplet overblik over økonomien i virksomheden. Med et godt økonomisk overblik har du de optimale forudsætninger for at træffe bedre beslutninger og føre din virksomhed i den rigtige retning, hvilket er alfa-omega for at skabe en sund forretning. Vi assisterer med både bogføring og regnskab, så du kan få det økonomiske overblik og koncentrere dig om at vækste din virksomhed.

KV Revision yder regnskabsassistance til alle typer virksomheder og selskaber. Vi har bl.a. stor erfaring med at udforme årsrapporter for både personligt ejede virksomheder, foreninger og selskaber.

 

Regnskabshjælp til tiden

Vi giver dig et overblik over alle de regler, forpligtelser og frister, der gør sig gældende, når det kommer til udarbejdelse og indsendelse af årsrapporten. De mange regler og principper kan virke overvældende, men med KV Revision som din sparringspartner kan du være sikker på at blive hjulpet sikkert i mål med alt fra bogføring til udarbejdelse af regnskaber og selvangivelser.

Vi yder naturligvis rettidig assistance, så du kan overholde de vigtige frister, der gælder for netop din virksomhed, forening eller selskab.

 

Fordele ved at outsource regnskabsfunktionen

Som ejer eller direktør i en virksomhed kan du enten vælge at outsource regnskabsfunktionen, bruge tid og energi på at lave det selv eller ansætte en regnskabsmedarbejder. Der er fordele og ulemper ved alle tre muligheder, men overvejer du at søge ekstern hjælp til dit regnskab, så vil vi gerne byde ind. Vi ser mange gode grunde til at outsource regnskabsfunktionen, heriblandt:

  1. Det er ofte billigere (ved ikke at fastansætte en regnskabsansvarlig undgår du at betale for tomgangstid, feriepenge, pension m.v.).
  2. Det er mere fleksibelt.
  3. Du kan koncentrere dig om det, du er bedst til, og som skaber værdi for din virksomhed.

 

Hvad koster det at få regnskabshjælp?

Vi tilbyder seriøs regnskabshjælp til konkurrencedygtige priser, hvor alle virksomhedstyper kan være med, og vi tilbyder selvfølgelig skræddersyede løsninger.

Prisen for at få udarbejdet et regnskab afhænger af flere forskellige faktorer, herunder virksomhedens regnskabsklasse, størrelse, antal bilag, regnskabets kompleksitet m.v. Vi kan derfor ikke oplyse en konkret pris, der gælder for alle, men du skal være meget velkommen til at indhente et tilbud på professionel regnskabsassistance hos os. Vi kan naturligvis også hjælpe med den løbende bogføring samt budgetlægninger, lønninger, indberetninger m.v.