Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk
Iværksætter

Iværksætter

Vi har mange års erfaring inden for rådgivning af iværksættere

Som iværksætter skal du forholde dig til mange praktiske, juridiske og økonomiske aspekter, ligesom du skal mestre mange discipliner. Det kan virke overvældende og føles lidt som en jungle, men ved at få kompetent rådgivning i øjenhøjde bliver det hele lidt mere overskueligt.

KV Revision har siden starten af 1990’erne ydet professionel rådgivning til ambitiøse virksomhedsejere, herunder iværksættere. Vi kender derfor til alle de faldgruber, bekymringer og udfordringer, som du kan støde på som iværksætter. Vores fornemmeste opgave er at klæde dig godt på til din iværksætterrejse, så du opnår de bedste forudsætninger for succes.

Vi er med dig hele vejen – fra opstart til opkøb, salg af virksomhed m.v.

Rådgivning inden for etablering og opstart af virksomhed eller selskab

Drømmen om at springe ud som iværksætter har måske levet i dig i mange år, men mangler du det sidste skub til at tage springet, og har du brug for rådgivning og sparring, så kan vi byde ind med vores viden og knowhow.

KV Revision fungerer som din pålidelige sparringspartner i opstartsfasen. En sparringspartner, der hjælper dig med at træffe de rigtige valg mht. virksomhedsform, finansiering m.v.

Vi yder bl.a. rådgivning inden for følgende emner i opstartsfasen:

  • Valg af virksomhedsform
  • Udarbejdelse af budgetter til bank m.v.
  • Moms- og skatteregler
  • Finansiering
  • … og meget mere!

Som iværksætter gælder det om at komme godt fra start og få vind i sejlene. I den forbindelse vil det være en fordel at have en kompetent og erfaren rådgiver med på sidelinjen.

Rådgivning inden for finansiering, udarbejdelse af budgetter m.v. for iværksættere

Som iværksætter skal du også forholde dig til områder som finansiering, budgetter og økonomi. Iværksætterdrømmen kan hurtigt gå i vasken, hvis udarbejdelse af budgetter og den generelle økonomistyring nedprioriteres, da det kan betyde, at du mister det økonomiske overblik.

Tøv derfor ikke med at søge rådgivning og hjælp, hvis økonomi, budgetlægning og andet inden for samme område ikke er dine spidskompetencer.

Rådgivning i forbindelse med køb, salg og overtagelse af virksomheder

Som iværksætter kan det på et tidspunkt blive aktuelt for dig at købe og overtage en anden virksomhed helt eller delvist. Virksomhedshandler kan være komplekse, hvorfor det er sund fornuft at søge kompetent rådgivning i disse situationer. Vi har stor erfaring på området og kan hjælpe dig godt i mål med dit opkøb eller frasalg.

Hjælp til opsætning af og oplæring i bogføringssystem

Alle danske virksomheder er underlagt bogføringsloven, og det gælder også iværksættere, der løbende skal sørge for at bogføre og registrere bilag og transaktioner korrekt. Til dette formål skal du anvende et bogføringssystem.

Foretrækker du selv at stå for den løbende bogføring, kan vi hjælpe dig med opsætning af, og oplæring i, det valgte bogføringssystem.

Professionel iværksætterrådgivning betaler sig

Du kan ikke undgå at begå fejl, når du kaster dig ud i iværksætterlivet. Nogle fejl kan dog være dyre, og derfor er det uvurderligt at være bekendt med de faldgruber og risici, der kan være.

Ved at få professionel iværksætterrådgivning kommer du til at stå i en stærkere position som virksomhedsejer, og du vil lettere kunne navigere rundt i den jungle, som iværksætteri kan være. Vores mange års erfaring viser, at iværksætterrådgivning i høj grad betaler sig.

Vil du outsource bogføring og regnskab i din iværksættervirksomhed?

De færreste iværksættere brænder for bogføring og regnskab, og derfor er det ofte nogle af de første opgaver, der bliver outsourcet.

Ønsker du også at bruge mindre tid på administrativt arbejde og mere tid på de ting, som du brænder for? – Så kan du trygt overlade bogføring og regnskab til KV Revision.