Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Ålsgårde

Din registrerede revisor i Ålsgårde

I Ålsgårde og omegn står vi altid klar til, at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til økonomi. Vi er en registreret revisor som tager vores rådgivning meget seriøst, det er derfor vores vigtigste opgave, at klæde dig ordentligt på til at kunne træffe de rette valg som kan hjælpe dig til, at indfri dine økonomiske forventninger og ambitioner både privat og i din virksomhed. 

Vores kundekreds er i årenes løb blevet en blandet buket, både når det kommer til virksomhedstype og branche. Vi har derfor kompetencer til i dag, at servicere alt fra små enkeltmandsvirksomheder til større selskaber og koncerner. 

Vi har taget med os, at ikke to virksomheder er ens, det er også vigtigt for os, at tilpasse vores ydelser og services til den enkelte virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

KV Revision startede som revisionsselskab i 1993, og blev etableret af Lissie Rasmussen. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen til virksomhed. I dag ejer og leder René kontoret. Han kom til KV Revision efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

Vi består idag af et medarbejderteam som alle besidder hver vores unikke kompetencer, disse spænder bredt både uddannelses- og erfaringsmæssigt. Derfor kan vi tilbyde ydelser inden for revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Derudover betyder vores lille størrelse at for os er muligt at bevare den personlige kontakt og give dig de bedste muligheder for at være på forkant med din virksomheds økonomiske udvikling og fremdrift. Vi ser problemer før de kommer.

Hvor ligger vores kontor?

KV Revision lå oprindelig på Kongevejen i Helsingør – og hed dengang Kongevejens Revision. I dag ligger vores kontor på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. 

Tilhørsforholdet til vores stærke grundværdier og principper er forblevet de samme siden 1993, og derfor lægger vi fortsat vægt på:

  • at give langsigtet personlig rådgivning
  • at tilbyde en seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • at være hurtige og præcise i vores behandling
  • at overholde tidsfrister og priser
  • at informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk