Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Dronningmølle

Din registrerede revisor i Dronningmølle

KV Revision er altid klar i Dronningmølle og omegn. Vi er registrerede revisorer. Står du med behov for rådgivning, sparring, eller revision services er der for dig. På den måde kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

 Vi tager vores rådgivning seriøst. Vores vigtigste opgave er, at udstyre dig og din virksomhed med redskaber til at træffe de rette valg der kan indfri dine økonomiske forventninger samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har udviklet en stor kundekreds som udspringer af en bred vifte af brancher. I dag servicerer vi alt fra enkeltmandsvirksomheder til både større og mindre selskaber samt koncerner. Erfaringen har lært os, at der ikke findes to ens virksomheder og derfor tilpasser vi vores ydelser efter hver enkelt virksomheds behov. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

I 1993 etablerede Lissie Rasmussen KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til virksomheden. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

Vi består idag af et medarbejderteam der hver især besidder unikke kompetencer, disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vores kompetencer betyder, at vi kan  tilbyde ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder vores virksomhedsstørrelse, at det er muligt for os at bevare den personlige kontakt og give de bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vores kontor ligger i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet var det i Helsingør, dengang hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper har ikke ændret sig siden etableringen i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk