Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Espergærde

Din registrerede revisor i Espergærde

KV Revision er en registreret revisor som altid står klar til, at vejlede og servicere i Espergærde og omegn. Vi har stor erfaring med, at vejlede og rådgive virksomheder og private inden for økonomi og revision.
Rådgivning er en del af vores kernekompetencer, og det er vigtigt for os, at kunne vejlede dig eller din virksomhed til økonomisk fordelagtige beslutninger. På den måde kan du indfri de forventninger og ambitioner du eller din virksomhed har.

Vi har i årenes løbs, fået oparbejdet en bred kundekreds. Dette betyder at KV Revision har erfaring og kompetencer indenfor en lang rækker brancher, og servicerer i dag alt fra små enkeltmandsvirksomheder til store selskaber og koncerner. Vores erfaring har lært os, at ikke to virksomheder er ens, og derfor tilpasser vi vores ydelserne til hvert enkelt virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance.

Hvem er KV Revision?

KV Revision er et revisionsfirma blev etableret i 1993 af Lissie Rasmussen. Virksomheden blev dog overtaget da René Rasmussen i 1998 kom til KV Revision. René er Registreret revisor, og i dag ejer og leder han kontoret. Tidligere er René uddannet som registreret revisor i Ernst & Young.
I dag består KV Revision af et medarbejderteam, af række medarbejdere som alle har unikke kompetencer, der spænder bredt både uddannelses- og erfaringsmæssigt. Derfor tilbyder vi i dag ydelser inden for bogføring, revision, regnskab,skat og advokatbogføring.
Samtidig betyder vores størrelse at det muligt for os at kunne bevare en personlig kontakt samt give de bedste muligheder for løbende at være på forkant med dine private eller din virksomheds økonomiske udvikling og fremdrift. Vi ser problemer før de kommer.

Vores kontor?

Vores kontor ligger på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Hvis du mener, at du har set os før under et andet navn er det fordi vi oprindeligt lå på Kongevejen i Helsingør – og dengang hed Kongevejens Revision.
Omgivelserne er nye, men være stærke grundlæggende værdier og principper er forblevet de samme, og du kan derfor stadig regne med at vi:

  • Giver langsigtet personlig rådgivning
  • Tilbyder en seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • At vi er hurtige og præcise i vores behandling
  • At vi overholder tidsfrister og priser
  • At vi informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med sparring, økonomisk rådgivning, og revisionsydelser. Kontakt os til en snak, om muligheder og fremtid på:

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk