Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Gilleleje

Din registrerede revisor i Gilleleje

KV Revision står altid klar til, at hjælpe dig og vejlede dig. Hvis du mangler revision i Gilleleje eller omegn er vi en registreret revisor, som tager vores fag seriøst. Vi tilbyder af være din kompetente sparringspartner, som rådgiver inden for revision og advokatbogholdning. 

Vores kompetencer egner sig både til private, iværksættere og virksomheden som ønsker vejledning, sparring, eller ydelser inden for revision og bogholderi. 

Vores mange års erfaring har gjort, har givet os kompetencer inden for en lang række brancher og virksomhedstyper. Dette betyder, at vi både kan servicere enkeltmandsvirksomheder, selskaber og koncerner. 

Vi ved, at ikke to virksomheder er ens. Derfor er vores ydelser tilpasset, så de matcher hvert enkelt virksomhed eller persons behov. 

Historien bag KV Revision 

KV Revision blev startet i 1993 af Lissie Rasmussen. Sidenhen kom KV Revisions nuværende ejer, René Rasmussen i 1998 til virksomheden. René startede i KV Revision efter han havde endt sin uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

I dag består KV Revision af et medarbejderteam som alle har unikke kompetencer, der spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Derfor tilbyder vi ydelser inden for revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder størrelsen på vores virksomhed, at det er muligt at bevare den personlige kontakt samt give vores kunder en muligheden for løbende at være på forkant med virksomhedens økonomiske udvikling og fremdrift. Vi skal kunne se problemerne før de opstår.

Hvor kan du finde os? 

KV Revision startede på Kongevejen i Helsingør dengang under navnet Kongevejens Revision. I dag ligger vores kontor på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Vores tilhørsforhold til Nordsjælland og de stærke principper grundlæggende værdier er forblevet siden 1993, og vi lægger derfor fortsat vægt på:

  • at give langsigtet personlig rådgivning
  • at tilbyde en seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • at være hurtige og præcise i vores behandling
  • at overholde tidsfrister og priser
  • at informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at hjælpe din virksomhed med økonomisk advokatbogføring, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk