Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Hellebæk

Din registrerede revisor i Hellebæk

I Hellebæk og omegn er registreret revisor KV Revision, altid klar til at hjælpe dig. Har brug for rådgivning, sparring, eller revision services er vi parate. Således kan vi støtte dig eller din virksomhed til, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

 Vi tager vores rådgivning meget alvorligt. Derfor er vores væsenligste opgave, at gøre dig og din virksomhed i stand til at træffe de rigtige valg der kan indfri dine økonomiske forventninger og dine ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har i igennem tiden, opbygget en stor kundekreds. Kunderne stammer fra mange forskellige brancher.  I dag servicerer vi alt fra enkeltmandsvirksomheder til både større og mindre selskaber samt koncerner. Det er vores erfaring, at alle virksomheder er forskellige og derfor tilpasses vores ydelser også til hver enkelt virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

I 1993 etablerede Lissie Rasmussen KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. René ejer og leder i dag vores kontor.

Vi består idag af et team af medarbejdere, der hver især besidder unikke kompetencer. Disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vores kompetencer betyder, at vi kan  tilbyde services indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Størrelsen på vores virksomhed, gør det er muligt for os at bevare den personlige kontakt og give det bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vores kontor ligger i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper har ikke ændret sig siden opstarten i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk