Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Helsinge

Din registrerede revisor i Helsinge

I Helsinge og omegn står KV Revision, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig. Dette gælder hvad end du har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. Vi kan således hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

 Vi tager vores rådgivning seriøst, og det er derfor vores vigtigste opgave, at bistå dig og din virksomhed ved at hjælpe med at træffe de rette valg der kan indfri dine økonomiske forventninger samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har i årenes løb, oparbejdet en stor kundeportefølje som kommer fra en bred vifte af brancher, og i dag servicerer vi alt fra enmandsvirksomheder til både større og mindre selskaber samt koncerner. Vi har lært, at der ikke findes to ens virksomheder og derfor tilpasses vores ydelser også til hver enkelt virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

I 1993 etablerede Lissie Rasmussen KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til virksomheden. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

Vi består idag af et medarbejderteam der hver især besidder unikke kompetencer, disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Med vores buket af kompetencer kan vi  tilbyde ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder vores virksomhedsstørrelse, at det er muligt for os at bevare den personlige kontakt og give de bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vores kontor ligger i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet, hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper har ikke ændret sig siden etableringen i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk