Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Helsingør

Din registrerede revisor i Helsingør

I Helsingør og omegn står vi som registreret revisorer altid klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til økonomi. Vi tager nemlig rådgivning meget seriøst, og derfor er det også vores vigtigste opgave, at du er klædt ordentligt på til at kunne træffe de rette valg for at indfri dine økonomiske forventninger og ambitioner i din virksomhed. 

Vi har efterhånden som årene er gået, fået oparbejdet en stor kundekreds indenfor en lang rækker brancher, og servicerer i dag alt fra små enkeltmandsvirksomheder til større selskaber og koncerner. Det er vores opfattelse, at ikke to virksomheder er ens, og derfor skal ydelserne også tilpasses til den enkelte virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

KV Revision blev etableret i 1993 af Lissie Rasmussen. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

Vi er i dag et medarbejderteam med hver vores unikke kompetencer, der spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vi kan derfor tilbyde ydelser inden for revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. Samtidig gør vores lille størrelse det muligt at bevare den personlige kontakt og give dig de bedste muligheder for løbende at være på forkant med din virksomheds økonomiske udvikling og fremdrift. Vi ser problemer før de kommer.

Hvor ligger vores kontor?

Oprindeligt lå vi på Kongevejen i Helsingør – og hed dengang Kongevejens Revision. I dag ligger vores kontor på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Tilhørsforholdet til Nordsjælland og de stærke grundlæggende værdier og principper er forblevet de samme siden 1993, og derfor lægger vi fortsat vægt på:

  • at give langsigtet personlig rådgivning
  • at tilbyde en seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • at være hurtige og præcise i vores behandling
  • at overholde tidsfrister og priser
  • at informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk