Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Hillerød

Din registrerede revisor i Hillerød

I Hillerød og omegn står KV Revision, som er registreret revisorer altid klar til at hjælpe dig. Dette gælder hvad end du har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. Vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

 Vi tager seriøse med vores rådgivning, og det er vores vigtigste opgave, at klæde dig og din virksomhed ordentligt på til at træffe rette valg der kan indfri dine økonomiske forventninger samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har i årenes løb, groet en stor kundekreds som befinder sig i en bred vifte af brancher. I dag servicerer vi alt fra enkeltmandsvirksomheder til både større og mindre selskaber samt koncerner. Vi ved af erfaring, at der ikke findes to ens virksomheder og derfor tilpasses vores ydelser også til hver enkelt virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

I 1993 etablerede Lissie Rasmussen KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til virksomheden. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

Vi består vores medarbejderteam af medarbejdere der hver især besidder unikke kompetencer. Disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vores kompetencer betyder, at vi kan  tilbyde ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder vores størrelse, at det er muligt for os at bevare den personlige kontakt og give det bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vores kontor ligger i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper har ikke ændret sig siden etableringen i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk