Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Hornbæk

Din registrerede revisor i Hornbæk

I Hornbæk og omegn står KV Revision altid klar til, at hjælpe og vejlede dig. Vi er en registreret revisor, som tager vores fag seriøst. Vi er derfor en kompetent sparringspartner, og rådgiver inden for revision, advokatbogføring, og privatøkonomi. Med vores ekspertise kan både private, iværksættere og virksomheden blive klædt ordentligt på til at kunne træffe de rette valg for at indfri økonomiske forventninger og ambitioner.
Vores mange års erfaring har gjort, at vi har kompetencer inden for en lang række brancher og virksomhedstyper. Dette betyder, at vi er kompetente til at yde vores services til enkeltmandsvirksomheder, selskaber og koncerner.
Vi er bevidste om, at ikke to virksomheder er ens. Derfor er vores ydelser også tilpasset, så de matcher den enkelte virksomhed eller persons behov. Ingen opgave er for stor eller lille til KV Revision.

Hvem er vi?

KV Revision blev etableret i 1993 af Lissie Rasmussen. Efter 5 år blev Registreret revisor René Rasmussen i 1998 en del af virksomheden. I dag ejer og leder han kontoret. René er uddannet registreret revisor, i Ernst & Young.
Vi er i dag et medarbejderteam med hver vores unikke kompetencer, der spænder bredt både uddannelses- og erfaringsmæssigt. Derfor kan vi tilbyde en bred vifte af ydelser indenfor bogføring, revision, regnskab, skat og advokatbogføring.
Størrelsen på vores virksomhed betyder, at vi har mulighed for, at bevare den personlige kontakt og tilbyde vores kunder et tæt samarbejde. På den måde har vi mulighed for, at være på forkant med virksomhedens økonomiske udvikling og fremdrift. Det er vigtigt for os, at vi ser problemer før de opstår.

Vores beliggenhed

KV Revision blev grundlagt på Kongevejen i Helsingør under navnet Kongevejens Revision. Vores kontor ligger nu på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Tilhørsforholdet til Nordsjælland og de stærke grundlæggende værdier og principper er forblevet de samme siden 1993, og derfor lægger vi fortsat vægt på:

  • Langsigtet og personlig rådgivning
  • At være en seriøs rådgiver uanset størrelsen på din virksomheden
  • At være hurtige og præcise i vores behandling
  • Altid at overholde tidsfrister og priser
  • At informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på:
Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk