Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Humlebæk

Din registrerede revisor i Humlebæk

I Humlebæk og omegn står KV Revision, som er registreret revisorer altid klar til at hjælpe dig. Vores tilbud omfatter rådgivning, sparring, eller revision services. På den måde kan vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

 Vi tager vores rådgivning seriøst, og det er derfor vores vigtigste opgave, at klæde dig og din virksomhed ordentligt på til at træffe rette valg der kan indfri dine økonomiske ønsker samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har i årenes løb, skabt en stor kundekreds som befinder sig i en bred vifte af brancher, og i dag servicerer vi alt fra enkeltmandsvirksomheder til både større og mindre selskaber samt koncerner. Det er vores erfaring, at der ikke findes to ens virksomheder og derfor indretter vi vores ydelser til hver enkelt virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

I 1993 etablerede Lissie Rasmussen KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til virksomheden. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor hos Ernst & Young. 

Vi består idag af et medarbejderteam der hver især besidder unikke kompetencer, disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vores kompetencer betyder, at vi kan  tilbyde ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder vores virksomhedsstørrelse, at kan bevare den personlige kontakt og give det bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vi befinder os i dag på et rart kontor på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper er uændrede siden etableringen i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk