Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Kokkedal

Din registrerede revisor i Kokkedal

I Kokkedal og omegn står KV Revision, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig. Hvis du har brug  for rådgivning, sparring, eller revision services er vi klar. Vi hjælpe dig eller din virksomhed med, at træffe de økonomisk rigtige beslutninger. 

 Vi tager vores rådgivning seriøst, og det er derfor vores vigtigste mål, at gøre dig og din virksomhed parate til at træffe de rette valg der kan indfri dine økonomiske forventninger samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har hen ad vejen, fået skabt os en stor kundekreds som kommer fra en en bred vifte af brancher, og i dag servicerer vi alt fra enmandsvirksomheder til både større selskaber samt koncerner. Vi har lært, at der ikke findes to ens virksomheder og derfor tilpasses vores ydelser også til hver enkelt virksomhed. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

Lissie Rasmussen skabte i 1993 KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til virksomheden. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

Vi består idag af et medarbejderteam, hvor alle hver især besidder særlige kompetencer, disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vores kompetencer betyder, at vi kan  tilbyde ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder vores virksomhedsstørrelse, at vi kan bevare den personlige kontakt og give det bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vi befinder os i dag på et lækkert kontor på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet var det i Helsingør, dengang hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper har ikke ændret sig siden etableringen i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk