Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Kvistgård

Din registrerede revisor i Kvistgård

Vi er en registreret revisor, som tilbyder at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til økonomi. Vi opererer som revisor i Kvistgård og omegn, og hjælper både store og små virksomheder samt private.

Vi tager nemlig rådgivning seriøst, og stræber efter at klæde vores kunder ordentligt på til at kunne træffe de rette økonomiske valg. Vi ved, at dette i sidste ende giver en økonomisk frihed, som kan få både virksomheder og private til at kunne opnå deres potentiale. 

Igennem vores mange års erfaring med revision, har fået stort kendskab til mange brancher og virksomhedstyper. Dette gør os kompetente til i dag, at kunne servicere alt fra små enkeltmandsvirksomheder til større selskaber og koncerner. 

Vi har kunne erfare, at ingen virksomheder er ens. Derfor skræddersyer vi også vores ydelser, så de er tilpasset hver enkelt person eller virksomhed. Din virksomheds balance giver vores virksomhed balance.

Hvem er vi?

Lissie Rasmussen etablerede i 1993 KV Revision, sidenhen kom René Rasmussen til. Han er i dag ejer og leder kontoret til dagligt. Erfaringsmæssigt er René uddannet som registreret revisor i Ernst & Young. 

KV Revision består i dag af et medarbejderteam hvor hver enkelt person har sin egne unikke kompetencer, der spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Derfor kan vi tilbyde ydelser inden for revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Dernæst gør vores lille størrelse det muligt at bevare den personlige kontakt og skabe de bedste muligheder for løbende at være på forkant med virksomhedens samt personlige økonomiske udvikling og fremdrift. Vi ser problemer før de kommer.

Hvor ligger vores kontor?

Oprindeligt lå vi på Kongevejen i Helsingør – og hed dengang Kongevejens Revision. Vores kontor ligger nu på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Tilhørsforholdet til Nordsjælland og de stærke grundlæggende værdier og principper er forblevet de samme siden 1993, og derfor lægger vi fortsat vægt på:

  • At tilbyde langsigtet og personlig rådgivning
  • At være en seriøs rådgiver uanset størrelsen af din virksomhed
  • At være hurtig og præcis i vores behandling
  • At overholde tidsfrister og priser
  • At informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk