Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Nivå

Din registrerede revisor i Nivå

I Nivå og omegn står KV Revision, som er registrerede revisorer altid klar til at hjælpe dig. Dette gælder hvad end du har brug for rådgivning, sparring, eller revision services. På den måde kan vi hjælpe dig eller dit firma med, at træffe de økonomisk bedste beslutninger. 

 Vi tager vores rådgivning seriøst, vi brænder derfor for, at klæde dig og din virksomhed ordentligt på til at træffe rette valg der kan indfri dine økonomiske ønsker samt ambitioner både privat eller for din virksomhed.

Vi har igennem tiden, oparbejdet en stor kundekreds fra mange brancher, og i dag servicerer vi alt fra enkeltmandsvirksomheder til selskaber af forskellig størrelse samt koncerner. Vi har lært, at alle virksomheder er forskellige og derfor tilpasser  vi vore ydelser til hver enkelt virksomhed’s specielle behov. Er din virksomhed i balance, er vi i balance. 

Hvem er vi?

I 1993 etablerede Lissie Rasmussen KV Revision. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, som i dag ejer og leder kontoret til virksomheden. Dette skete efter endt uddannelse som registreret revisor hos Ernst & Young. 

Vi består idag af et medarbejderteam der hver især besidder unikke kompetencer, disse spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Vores kompetencer betyder, at vi kan  tilbyde ydelser indenfor revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Samtidig betyder vores virksomhedsstørrelse, at vi kan bevare den personlige kontakt og give det bedste for, at være på forkant med problemer i virksomhedens eller den private økonomi. 

Hvor finder du os?

Vores kontor ligger i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Da vores virksomhed blev stiftet, hed vi Kongevejens Revision.

Navn og beliggenhed er skiftet, men vores kerneværdier og principper har ikke ændret sig siden etableringen i 1993. Du kan derfor stadig regne med, at vi lægger vægt på: 

  • Langsigtet personlig rådgivning
  • Seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • Hurtig og præcis behandling
  • Overholdelse af tidsfrister og priser
  • Hurtig information hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk