Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Saunte

Din registrerede revisor i Saunte

I Saunte ligger KV Revision som er registreret revisorer og altid står klar til at guide dig til at træffe økonomisk ansvarlig beslutninger. Vi tager vores kunder og rådgivning seriøst, og det er derfor vores fornemmeste opgave, at du er klædt ordentligt på til at kunne træffe de rette valg for at indfri dine økonomiske forventninger og ambitioner både privat og for din virksomhed. 

Efterhånden har vi som årene er gået, fået oparbejdet en stor kundekreds som har opereret inden for en lang rækker forskellige brancher, og i dag servicerer vi alt fra små enkeltmandsvirksomheder til større selskaber og koncerner. 

Vi er bevidste om, at ikke to virksomheder er ens, og derfor skal ydelserne også tilpasses den enkelte virksomhed. Din virksomheds balance, giver vores virksomhed balance. 

Hvem er vi?

KV Revision blev etableret i 1993 af Lissie Rasmussen. I 1998 kom Registreret revisor René Rasmussen, til KV Revision.  i dag ejer og leder han kontoret med erfaring samt uddannelse som registreret revisor i Ernst & Young. 

KV Revision består i dag af et medarbejderteam med unikke kompetencer, der spænder bredt uddannelses- og erfaringsmæssigt. Derfor tilbyder KV Revision ydelser inden for revision, regnskab, bogføring, skat og advokatbogføring. 

Derudover gør KV Revisions størrelse det muligt for os at bevare en personlig kontakt og give dig de bedste forudsætninger for løbende at kunne være på forkant med din virksomheds økonomiske udvikling og fremdrift. Vi ser problemer før de kommer.

Hvor ligger vores kontor?

Oprindeligt lå KV Revision på Kongevejen i Helsingør – Dengang hed det Kongevejens Revision. I dag ligger vores kontor på Løvdalsvej i Helsingør med gode parkeringsforhold og adgangsforhold. Vores stærke  principper og grundlæggende værdier er forblevet de samme siden 1993, og derfor lægger vi fortsat vægt på:

  • at give langsigtet personlig rådgivning
  • at tilbyde en seriøs rådgivning uanset størrelsen af virksomheden
  • at være hurtige og præcise i vores behandling
  • at overholde tidsfrister og priser
  • at informere hurtigt, hvis der sker ændringer i forhold til det aftalte

 

Vi står altid klar til, at bistå din virksomhed med økonomisk rådgivning, sparring, og revisionsydelser. Kontakt os til en uforpligtende snak, om muligheder og fremtid på: 

Tlf: 49214800
Mail: post@kv-revision.dk