Ring på: 49 21 48 00
post@kv-revision.dk

Godkendt revisor

Vil du udvikle dig i rollen som revisor? 

Vi søger dig, som har nogle års erfaring i revisionsbranchen, men som ønsker endnu mere. Det, du ikke allerede kan, skal vi nok sørge for at lære dig – så længe du har lyst til at bidrage til vores lille team – fagligt såvel som socialt. Kunne det være interessant for dig? Så byder KV Revision Registreret Revisions ApS dig velkommen. 

KV Revision blev grundlagt i 1993 og har gennem årene oparbejdet en stor kundekreds fordelt mellem en bred vifte af brancher. Vi servicerer i dag alt mellem helt små enkeltmandsvirksomheder og større selskaber/koncerner. Desuden lægger vi vægt på, at det skal være en god oplevelse at være kunde hos KV Revision. Derfor søger vi ny medarbejder, som kan hjælpe os med at levere god service til kunderne. 

Selvstændigt kundeansvar 

Eftersom vi har travlt, søger vi hurtigst muligt ny medarbejder – din dagligdag kommer derfor til at afhænge af, hvor meget erfaring du har. Som udgangspunkt kommer du til at arbejde med: 

  • udarbejdelse af årsrapporter (klasse A og klasse B) 
  • udførsel af i revisionsopgaver 
  • skattemæssig assistance til både private kunder og selskaber 
  • Andre rådgivningsopgaver indenfor omstrukturering og etablering af virksomhed. 

Vi er et lille team på 5 medarbejdere, og det er derfor vigtigt, at du har lyst til at tage et selvstændigt ansvar. Men hvis der er nogle af opgaverne inden for revisorfaget, som du ikke har erfaring med, så er det en opgave for os. Du skal dog gerne have lysten til at lære det, så du på sigt kan aflaste mere og hjælpe med flere selvstændige opgaver og kundehåndtering. 

Erfaring fra revisionsbranchen og lyst til at lære 

Det vigtigste for os er at få en medarbejder, som har lyst til at tage ansvar. Om du har 5 eller 10 års erfaring, er ikke afgørende – så længe du har mod på at gå selvstændigt til opgaverne og tage del i den travle hverdag. Vi forestiller os, at du: 

  • Er godkendt revisor eller har fuldført en HD(R) eller cand.merc.aud. 
  • har erfaring fra en anden revisionsvirksomhed 
  • ønsker at udvikle dig inden for faget 
  • kan levere en god service og rådgivning til vores kunder 
  • er flydende i dansk – skriftligt og mundtligt. 

Interesseret? 

Har du spørgsmål til stillingen eller til virksomheden er du meget velkommen til, at besøge vores hjemmeside www.kv-revision.dk eller ringe til René Friis Rasmussen på telefon 49 21 48 00 

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag til post@kv-revision.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig.